6 redenen om iedere dag gember te consumeren.

Gember noemt men niet zomaar een superfood, het geeft ons immuunsysteem een boost en het verlicht onze spijsvertering. Daar bovenop heeft gember een sterke antibacteriële werking en helpt de wortel keelpijn te genezen. Volgens mij zijn dit genoeg redenen om wat meer gember te eten.

Gember kan je vers kopen of in poedervorm om te verwerken in het dagelijkse eten maar ook om een thee van te maken. Maar wat nog makkelijker is, je consumeert dagelijks een Samata en je hebt perfect de uitgebalanceerde hoeveelheid binnen.

GA ervoor, hieronder lees je waarom:

Weg met het gif in ons lichaam

Gember is eigenlijk een wortel die bomvol anti-axidanten zit die ervoor zorgt dat de toxische stoffen afgebroken worden in ons lichaam en onmiddellijk worden afgevoerd.

Je krijgt er warm van

Door de zomer die eigenlijk geen echte zomer is hebben sommige mensen het al eens koud, gember gaat je van binnenuit verwarmen.

Verlicht de spijsvertering

Teveel gegeten? Haast je dan en drink een Samata want gember verlicht je spijsvertering en gaat een opgeblazen gevoel tegen.

Misselijkheid en reisziekte

Ben je snel ziek in de wagen dan heb je nog een reden om gember te gebruiken, het is bewezen dat het heel snel misselijkheid verhelpt. Ook bij de zwangerschap kan het een grote hulp zijn om de eerste misselijkheid te verminderen.

Ontstekingsremmer

Recente studies hebben uitgewezen dat bij regelmatig consumeren van gember een ontstekingsremmend effect ontstaat. In de alternatieve geneeskunde is al langer dan vandaag geweten dat gember een keelontsteking heel snel geneest.

Detox

Gember zorgt voor een natuurlijke detox door een goeie bloedsomloop en gezonde transpiratie op te wekken. Op die manier verlaten vuile afvalstoffen heel snel je lichaam op een natuurlijk wijze.

Bron | themindunleashed.org Preventievegezondheidszorg.com/gember.php
Reumafonds.nl Nu.nl
Foto | shutterstock

Leave A Response

* Denotes Required Field