Het verschil tussen Golden Milk & Samata?

Wat is nu het verschil tussen Golden Milk & Samata?

Golden Milk is van oorsprong een Indiaas drankje, ooit bedacht door een yoga-instructeur. Het drankje wordt al eeuwen in de geneeskunde gebruikt vanwege de krachtige werking van de kurkuma, maar wat is nu het verschil met Samata?

De klassieke Golden Milk bestaat uit kurkuma, gember, kokos- of amandelmelk en zwarte peper met eventueel toevoeging van honing of kaneel naar eigen smaak.

Samata Extra Golden Milk is geïnspireerd op de klassieke Golden Milk maar met toevoeging van Ashwaganda, Rhodiola, 9 aminozuren & 8 vitamines groep B. Extra Golden Milk is een krachtige drank die specifiek is samengesteld om het algehele evenwicht en welzijn te waarborgen en de algemene prestaties van het organisme te optimaliseren. De combinatie van kurkuma met andere natuurlijke werkzame ingrediënten, zoals zwarte peper, gember en plantaardige kokos- en amandelmelk, stimuleert de afweer van het immuunsysteem en verbetert het geheugen en hersenfuncties.

Onder de aminozuren zitten er 5 essentiële die we tegenwoordig niet meer terug vinden in onze dagelijkse voeding. Ook de vitamines B die we uit onze voeding halen zijn niet meer voldoende, hierdoor is het belangrijk om dagelijks onze dosis Samata binnen te krijgen. Je kan Samata vermengen met 100ml warm water of verwerken in het ontbijt of één of ander lekker gerecht. Zorg er wel voor als je Samata verwerkt in een warm gerecht dat je het pas op het einde toevoegt, zo ga je de kurkuma niet verbranden door te hoge temperaturen en behoud het zijn positieve krachten.

Kort samengevat: Samata is een speciale combinatie van natuurlijke werkzame bestanddelen  van nauwkeurig geselecteerde en wetenschappelijk geteste planten om een hoge doeltreffendheid en kwaliteit te garanderen.

 

Laat uw voeding uw medicijn zijn!

 

Wil jij deze positieve krachten zelf eens ervaren? Ga naar onze bestelpagina en klik door naar onze webshop, enjoy!

 

Leave A Response

* Denotes Required Field